top of page

Mon, Apr 08

|

Grünerløkka

Prehospital Yoga!

Yogatime tilpasset deg som jobber i prehospital klinikk!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Prehospital Yoga!
Prehospital Yoga!

Tid og sted

Apr 08, 2024, 7:30 PM – 8:30 PM

Grünerløkka, Darres gate 20, 0175 Oslo, Norge

Om arrangementet

I vårt yrke er det ekstra viktig å ta godt vare på helsa. Vi trenger styrke og mobilitet for å løfte, bære, evakuere og jobbe i merkelige stillinger. Ikke minst må vi ha litt egenpleie for oss selv, for at "empatitten" ikke skal bli for langtkommet. Vi vet jo at stress kan ha alle slags negative helsekonsekvenser, så alt du kan gjøre for å redusere det er vel verdt et forsøk, ikke sant ? Denne yogatimen er spesielt tilpasset deg som jobber i Prehospital Klinikk. Enten om det er i ambulansen eller AMK er du hjertelig velkommen! På timen møter du kun andre gode kollegaer i tjenesten i et chill, og uhøytidelig miljø.

Men hva er egentlig yoga og hva kommer jeg til å måtte gjøre på denne timen? Jo nå skal du høre. Yoga kan være så mangt!  Det er alt fra meditasjon og pust, til helt sykt tung styrke, kondisjon og mobilitetstrening. Denne timen derimot, vil være en mild/moderat fysisk time, med mye fokus på mobilitetstrening i rygg og skuldre. Jeg vet jo at det er kollegaer som kommer på time, og at yogaskilsene er..derretter. Så det blir ikke noe beina over hode stillinger. Det vil derimot være en god kombinasjon av fysiske øvelser som avsluttes med avspenningsøvelser som får seg til å sveve på en sky! Du trenger INGEN forkunnskap. Du trenger IKKE være myk. Du trenger IKKE ha tatt på en yogamatte før. Ta på vanlige treningsklær. Kom som du er, enten det er på en god eller dårlig dag. Matter og utstyr får du her.

BTW har du problemer med å booke/betale her på nettet, så send meg en mail så jeg får booket deg på. infoindahyoga@gmail.com

Vi sees! Hilsen Karoline

Billetter

  • Prehospital yoga

    NOK 100.00
    +Tjenestegebyr på NOK 2.50
    Salget ble avsluttet

Total

NOK 0.00

Dele dette arrangementet

bottom of page