top of page

Ida Engerud

Da Ida gikk på videregående prøvde hun for første gang for Yoga og 6 år senere fulgte instruktørutdannelsen med YogaWorks (RY 200t ) i 2010. Dette var bare begynnelsen, og nå har hun flere instruktørutdannelser, workshoper, kurs, og år med egenpraksis og underivsning bak seg. 

Gjennom sin interesse for yoga, dans, kunst og psykologi har Ida studert bevegelse og kropp. For tiden er hun inspirert av Body Mind Centering og EmbodiedFlow, men har tidligere studert mange forskjellige retninger som Iyengar, Anusara, YogaWorks, Ashtanga og Nada yoga noe som gjør at hun har bred kunnskap fra forskjellige retninger. I tillegg praktiserer hun meditasjon og er med og arrangere Shambala-meditasjoner i Oslo.

 

Ida ønsker at Yoga skal bidra til mer frihet i livet. Ved å praktisere Yoga tar man vare på kroppen og sjekker inn med hvordan man har det. Dette er essentielt for et godt liv siden livet skjer via kroppen. Går vi rundt og føler oss dårlig gjenspeiles det i alt vi gjør og vi blir mindre tilstede. Via en Yogapraksis får man litt mer styr på tankene, holdt kroppen sterk og myk og samtidig sjekket inn med hvordan man har det.

 

 

bottom of page