top of page
Close up of a womans hands is rolling up exercise mat and preparing to doing yoga. She is

NYBEGYNNERKURS

Når: Mandag 8, 15 & 22 April 

Varighet: 3 uker + 2 valgfrie drop-in

Oppstart: Tidspunkt 19:30-20:30

Pris: 900,- (melder du deg inn, får du kurset gratis)

Lyst til å lære deg yoga? På dette kurset vil du lære deg grunnleggende teknikker innenfor yoga. Kurset tar for seg de vanligste asanas (stillinger) som bakoverbøyinger, twister, inversjoner og fremoverbøyinger. Du vil også lære deg vinyasa flytsekvenser slik som solhilsen  A og B. PÅ kurset jobber vi med både balanse, styrke, fleksibilitet og koordinasjon. Vi fokuserer også mye på riktig bruk av pust, og du vil få en gjennomgang av ulike pranayama teknikker (pusteteknikker) og hvordan vi bruker disse. Du vil også få en gjennomgang i hvordan yogaen kan brukes i hverdagen for å redusere stress og andre helserelaterte plager. Kurset passer for deg som er helt ny til yoga, og som gjerne ønsker en grundig innføring før du begynner på vanlige klasser i studio. Instruktøren har mange års erfaring, og legger til rette for et trygt og godt miljø, der stillinger blir tilpasset den enkeltes behov. Har du større plager eller skader, bør du velge et roligere kurs.

Meditating on maternity. Close-up of pre
Man practicing yoga against a urban background.jpg

GRAVIDYOGA

Når: Torsdager i Februar 1,8,15,22 & Fredag 1 Mars.

Varighet: 5 uker

Oppstart: Tidspunkt 17:00-18:00

Pris: 1400,- (medlemmer 20% rabatt)

Gravidyoga har flere helsemessige fordeler både fysisk og psykisk. Du vil forebygge muskel og skjelett plager, samt holde kroppen godt sirkulert og sterk gjennom svangerskapet. Du får mulighet til å roe ned tankene og sinnet samt pleie kroppen din, i denne spesielle tiden av livet.

 

Vår gravid Yoga passer for deg som er i 2 eller 3 trimester. 

Timen baserer seg på Yin & Yang prinsippet. Vi vil ha fokus på både det fysiske/styrkende og det avslappende/rolige. Vi fokuserer spesielt på de utsatte områdene under svangerskapet som rygg og hofter. Vi setter sammen behagelige flow-sekvenser og enkeltstillinger med god fokus på pusteteknikker. 

 

Kurset er ikke tilpasset bekkenplager, og om du har problemer med å være i fysisk aktivitet, bør du vurdere et roligere kurs. Om du skulle gå glipp av en av de oppsatte tidene, kan du ta igjen en time fra vår ordinære timeplan.

"BROGA" - YOGAKURS FOR MENN

Når: 8, 15, 22 & 29 April

Varighet: 4 uker

Tid: 18:15-19:15

Pris: 1000,-

(om en av timene ikke passer kan man ta de igjen med en vanlig time fra timeplanen vår.

Det er ikke rart at man kan bli litt skeptisk til yoga, når man ser alle de spreke, hode- og kringleformede formasjonene folk kan gjøre med kroppen. Men det er de mest basice og grunnleggende stillingene som gir balanse, styrken og fleksibiliteten en hver mann trenger i sin hverdag.

Mange menn er også redde for at de er for stive i muskler og ledd for yoga. Men, det er jo nettopp derfor du skal begynne! De aller fleste er stive og støle, og det er aldri så ille som du selv skal ha det til. Vi merker stor pågang fra menn om dagen, som er nysgjerrige på yoga, så derfor setter vi opp yogkurs for menn, eller såkaldt BROGA som vi liker å kalle det!

 

Vi vil at du som er stiv som en stokk, og som kanskje også er litt stressa og trenger noen gode verktøy for å få ned stressnivået i kroppen, melder deg på!

Du trenger ingen forkunnskaper for å delta.

Utstyr får du låne gratis her. Ta på vanlig treningsklær

Vi tar ikke ting så alvorlig så her er det rom for både knall/fall og humor!

 

Hva får du igjen for å bli med på yogakurs?

  • Gode metoder for stresshåndtering

  • Mer fleksibel

  • Mindre rygg/skulder og generelle muskelplager

  • Sterkere kjernemuskulatur

  • Bedre humør og energi

bottom of page