top of page

Hos oss lærer du yoga av noe av landets flinkeste instruktører! Vi har satt opp en beskrivele av de ulike yogatimene du finner hos oss. Så kan du finne en time som passer ditt behov. 

VÅRE KLASSER

Hatha Yoga (klassisk)

Nivå: Passer for alle! I Hatha Yoga bruker du mer tid i hver enkelt asana (yoga posisjon) og riktig utførelse av hver enkelt stilling blir vektlagt. Hatha Yoga gir økt styrke, balanse, bevegelighet, konsentrasjon og kroppskontroll. En veldig fin time for deg som er ny med yoga! 

 

Energy Flow

Nivå: Passer for alle! Stillingene blir satt sammen i kreative flow sekvenser, for å gi deg mer energi. Vi holder en god balanse mellom rolige og litt mer energiske asana. Åpner opp kroppen og gir en perfekt avslutning eller start på dagen din.

 

Hip Flow

Nivå: For alle! En deilig og energisk vinyasatime der fokuset ligger på å styrke og samtidig åpne hoftene! Du bør ikke ha skader i hofter/korsrygg for å delta på timen. Men dette er en super time for å forebygge disse typene av plager og skader. 

 

Yin & Yang

Nivå: For alle! Trenger du litt tid på å lande? Og trives best i stillingene etter du har tøyd, bøyd og åpnet opp kroppen først? Kanskje er du ny med yoga og gjerne vil vite mer om ulike former for yoga? Da er Yin & yang timen for deg. Her gjør vi først Yin yoga i 30 min, med fokus på avspenning og lett tøying, deretter går vi over til Vinyasa yoga (yang) i 20 min, før en deilig savasana. Vi håper du går ut med et rolig sinn og en energisk i kropp! 

 

 

Strong Flow/Power Yoga

Nivå: For deg som ikke har problemer med å få HØY puls.

Det ligger vel i navnet? Og vi lyver ikke når vi sier at denne vinyasa timen er slitsom. Men veldig morro! Lindsay har lang erfaring med å trene idrettslag og hun lager en sterk, slitsom og spennende flow time, der man følger et slags program i 4 uker av gangen. Du trenger ikke gå sammenhengende på timen, og kan hoppe på og av når som helst!

 

Vinyasa nivå 2

Nivå: middels- Avansert. Ikke for nybegynnere. 

Dette er en leken, kreativ, hard og svært teknisk utfordrende time. Her blir det kule beats og morsomme flow sekvenser!  Her utforder du balansen, styrken, smidighet og muligens går litt ut av komfortsonen for noen armbalanser. Du bør ikke ha skader for å bli med på timen. 

 

Yin Yoga

Nivå: Passer for alle. Inkludert gravide. 

Yin yoga er en rolig terapeutisk yogaform og gir derfor en god avspenning i en krevende hverdag.
I Yin yoga arbeider vi i utvalgte yogastillinger over lengre tid enn det som er vanlig i andre yogaformer. På denne måten får vi mulighet til å tøye og styrke dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Vi jobber blant annet med spenninger som sitter i hofter, skuldre, ben, bryst og rygg

 

Vinyasa

Nivå: Passer for alle.

Vinyasa betyr at bevegelsene er synkronisert med pust. Man binder sammen ulike stillinger i en flytende sekvens.  Solhilsen er et godt eksempel på hva Vinyasa yoga er, men timene skal være varierte og kreative, samt gi en balanse mellom smidighet og styrke av kroppen. Vinyasa er en kreativ og energisk yogaform. 

 

Detox Flow

Nivå: Passer for alle (minus gravide)

Dette er en vinyasa time (les bveskrivelse om vinyasa), men med fokus på å rense kropp og sinn. Det blir mye twister som både er godt for mage og rygg, samt en del fysisk krevende asana. 

 

Yoga HIIT

Nivå: Passer for seg som vil ha høy puls!

Dette er en pilates og styrke-inspirert time. VI bruker kroppsvekt og jobber i høy intensitet. Timen varer 30 min, og lar seg kombinere godt enten før eller etter en roligere yogatime.

BROGA

Yoga for menn! En uhøytidelig yogatime, men fokus på å forebygge og styrke kroppen, gjennom mobiliseringsøvelser. Vi jobber ut i fra det dynamiske yoga prinsippet. Det blir en god blanding av styrke, kondisjon, pust og meditasjon

 

bottom of page